Over Herkenbaar

Herkenbaar reclame & advies

Weten uw klanten u feilloos te vinden? Kunnen ze uw winkel of kantoor makkelijk onderscheiden van de concurrent? Met andere woorden: is uw onderneming Herkenbaar?

Wij maken uw bedrijf Herkenbaar

Herkenbaar is al twintig jaar actief in buitenreclame. Wij verzorgen het hele proces. Van idee tot ontwerp. Van productie tot montage. U heeft er geen omkijken naar. Wat ook kan: u ontwerpt een beeldmerk of logo, wij werken het verder uit.

Onderhoud is behoud

Buitenreclame gaat langer mee door goed onderhoud. Herkenbaar biedt u diverse onderhoudsmogelijkheden, zoals tussentijds controleren en schoonmaken. Of jaarlijks preventief onderhoud. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten.

Onze werkwijze

Contact

Wanneer u te kennen heeft gegeven dat u geinteresseerd bent in een product eo/of dienst van ons maken wij een vrijblijvende afspraak.
Tijdens dit bezoek bij u op locatie informeren wij naar uw wensen en kijken naar de installatie mogelijkheden. Wij houden dan rekening met
de door de gemeente opgestelde richtlijnen van de Welstandsnota.

Bezoek

Tijdens dit bezoek kijken wij naar de montage mogelijkheden en technische installatie voorzieningen.
Wij informeren bij u wat uw wensen zijn en adviseren u hierover. Wij nemen dan ook de gemeentelijke richtlijnen van de Reclamenot met u door.

 
 

Offerte

Deze informatie werken wij voor u uit en binnen een paar dagen ontvangt u van ons een offerte op maat en een visualisatie om de offerte kracht bij te zetten.

Montage

Na gelang wat uw opdracht is komen wij bij u langs om eea te monteren.
Uiteraard gebeurd dit door onze montage specialisten en het juiste materiaal.