Diensten

Wilt u goed vindbaar, herkenbaar en onderscheidend zijn met uw bedrijf? 

Dan bent u bij HERKENBAAR op het goede adres. 

Belettering

Ons aanbod bestaat onder andere uit ‘autobestickering’, denk hierbij aan: autobelettering, auto wrappen, bootbestickering, vrachtwagenbelettering en scooterbelettering.

Raambelettering

Door gebruik te maken van autobelettering kunt u op een effectieve manier de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten.

Buitenreclame

Ook verzorgen wij bedrijfsreclame: freesletters, verlichte freesletters, raambelettering, doosletters, lichtbakken, neon reclame, reclamezuilen, spandoeken en vlaggen. Alles om uw bedrijf zo goed mogelijk te laten opvallen.

Doosletters

Doosletters zijn driedimensionale letters die ervoor zorgen dat u uw logo nadrukkelijk onder de aandacht kunt brengen bij voorbijgangers.

Lichtbakken

Door hun robuuste en onderhoudsvriendelijke karakter, zijn lichtbakken één van de meest gebruikte vormen van reclame.

Neon reclame

Neon is uitermate geschikt als verlichtingsbron in doosletters en lichtbakken, maar kan ook worden gebruikt als decoratieve verlichting.

Reclamezuilen

Doosletters zijn driedimensionale letters die ervoor zorgen dat u uw logo nadrukkelijk onder de aandacht kunt brengen bij voorbijgangers.

Verlichte freesletters

Een verlichte freesletter is dunner dan de veel gebruikte doosletter. Deze letters kunnen in diverse verlichting effecten worden uitgevoerd.

Presentatie & promotie

Tot slot bieden wij ook bewegwijzering, banners en full color prints aan, zo is uw bedrijf optimaal zichtbaar voor de klant. Wij zullen u op een professionele manier hierin begeleiden, om uiteindelijk samen te zorgen voor meer bekendheid en nieuwe klanten!

Vlaggen & banners

Opvallen op een beurs of zichtbaarheid op de gevel? Denk aan banners!

Full color prints

Printen op vinyl, papier, pvc, karton of acrylaat is een proces apart. Er zijn diverse technieken voor het maken van een digitale full color print.

Spandoeken

Een spandoek is een zeer geschikt middel om een actie aan te kondigen of omgeving te verfraaien.