Presentatie en promotie

Spandoeken

Spandoeken

Spandoeken zijn een zeer geschikt middel om een boodschap te communiceren. Dit kan bijvoorbeeld voor lopende acties tijdens evenementen, maar ook om het bedrijf of het product te promoten. Door te kiezen voor een spandoek met frame is de boodschap altijd goed zichtbaar. Laat het spandoek bedrukken met teksten of een logo en deze zullen spatten van het doek! 

Formaten en afwerking van spandoeken

Wij maken het spandoek op het gewenste maat. We werken het af met een gezoomde rand en ringen zodat de klant het doek goed kan bevestigen. Het is ook mogelijk dat wij het bevestigen bij het afleveren.

Spandoekframe

Een spandoek is het mooist als deze straks gespannen in een frame hangt. De aluminium buizen geven een stoere uitstraling en zijn een eyecatcher op evenementen. 

 

Beschikbare materialen

Hoe moet ik een spandoek ophangen?

Vraagt u zich af hoe u een spandoek moet ophangen of hoe u een spandoek moet bevestigen? Ook dat kunnen wij voor u regelen als u bij ons een spandoek bestelt. U kunt dit aangeven door “montage” aan te vinken bij uw aanvraag voor een vrijblijvende offerte. 

 

Wat kost een spandoek?

Bent u benieuwd naar de kosten voor een spandoek? Vul het offerte formulier in onderaan deze pagina en wij zullen uw wensen met u bespreken en een prijs indicatie maken.

Herkenbare Spandoeken

Richard Ploeger

​+31 20 820 8909
info@herkenbaar.nl

Advies of een vrijblijvende offerte voor Spandoeken?

Laat je gegevens achter en wij nemen spoedig contact met je op.

Projecten